Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut}Łatwy I Szybki Zarobek

krolik1908

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wszyscy wiemy z mobów o nazwie Ork

Ork.jpg

Respiących się w tych miejscach

Występowanie_Orka.jpg

Dropią zęby orka

Ząb_orka.jpg

Lecz nie o tym chce powiedzieć, bo dla mnie większym plusem jest drop nie zębów, lecz bransolet z białego złota

Bransoleta_z_białego_złota.jpg

Nie wszyscy wiedzą, ale cena tych bransoletek dosięga 500k za sztukę, a zawsze gdy czyściłem kanały miałem albo ząb albo bransoletke, rzadko zdarzały się puste przeloty. Należy pamiętać aby postawić jakiegoś noob chara w tych miejscach, aby przerzucać zęby, ponieważ mając jeden ząb w eq, następny nie dropnie, więc trzeba przełożyć ząb, bransolet tego nie dotyczy.

Czyszczenie wszystkich kanałów(jak jakiś kanalarz xD Tadzio Norek, rox! :D) zajmuje 5 minut, plus czekanie na kolejny resp trwa około 8 minut, więc przez 6 czyszczeń powinniśmy mieć przez godzinkę 2kk z dropu.

Każdy z nas ma zapewne jakąś postać do FishBotowania, więc wystarczy jej tylko broń bo mob jest słabiutki. Należy pamiętać, aby misja z zębami orka była aktywowana! Ponieważ gdy nie będziemy mieć jej w spisie ząb nie dropnie, a dropi on bezpośrednio do naszego ekwipunku.

Nie piszcie, że było, bo było, ale autor nie wspomniał o bransach, tylko mówiono o samym skończeniu misji z zębami orka, a moob cały czas może przynosić znakomite dochody, trochę się napracowałem, więc jak możesz doceń moją pracę +

Kilka uwag by paqus

1. Jak ja jeszcze wykonywalem misje z zebami to dropnietych z niego niestety biolog nie przyjmowal. Byc moze teraz jest to juz naprawione.

2. Owszem, leca z niego bransy z bialego zlota, ponadto ebonitowa bransa i jeszcze jakies smieci. Jednak jesli juz chcecie dropic jednoczesnie z niego i branse z bialego zlota i zeby, to radze nie przekraczac 30 poziomu, bo potem juz slabo bransy leca. Zeby leca na kazdym poziomie, jesli mamy aktywna misje od biologa.

3. Jesli ktos sie napalil na bransy, to radze bic go na troche nizszym poziomie, na przyklad ja go bilem takze moim dropkiem na medale i besty (20lvl mental).

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest tylko jeden moob o nazwie Ork który nie jest w grupce, tylko stoi samotnie, lepiej aby dropnąć zęba zrobić jakąś postać z aktywną misją z zębami orka, która dostępna jest od 30 lv, ale możesz popróbować bo na 34 lv drop miałem znakomity :D

Opublikowano

Powiedz mi jakim lvlem biłeś i czy miałeś aktywną misję z zębami orka i pamiętaj, że drop jest losowy :)

Opublikowano

ale tego zeba sie nie da oddac podobno wiec sprzedajemy i za ta kase ze sprzedazy mamy na ten prawdziwy ;d

Mi przyjmuje normalnie, to jakaś plotka wyssana z palca.

Opublikowano

Nie trzeba mieć aktywnej misji.. Surą WP na bocie na BO po nocce potrafiłem mieć 22 zęby orka..

Jeśli Ci pomogłem, daj + to nic nie kosztuje <3

piesc_ico.jpg

Opublikowano

o tym ze z niego dropia to nie wiedzialem, masz+ zaraz sproboje bo mam akurat ninje na 32

P.S to nie prawda ze jak masz jeden zab w eq to wiecej nie leci bo jak expilem na bo to przez 30min polecialy 3 zeby a nie przekladalem nigdzie

Opublikowano

@2UP i @3UP :)

Na Bo dropi normalnie, podnosisz go z ziemi, a ten moob jest tak specyficzny, że po zabiciu mooba ząb orka wpada automatycznie do eq :)

@UP

Można używać buga z magazynem, chodzi tylko o to, aby ząb nie był w eq :)

Doceń moją pracę + :)

Opublikowano

Heh pierwszy raz słyszę że z Orków <normalnych> dropi ząb orka... Zęby Orka BEZ+ no i z + dropią tylko na Czarnych Orkach itd... ale nie Orków

Daje -!!!

Opublikowano

Bo z normalnych orków nie dropi ząb tylko z pojedynczego moba Ork, który respi się jedynie w wyznaczonych na mapce miejscach -.-

Opublikowano

Nie wiedziałem że z tego moba akurat dropi branze z białego złota :P

Sposób bardzo fajny i porosty nawet dla tych co mają słabe eq + da ciebie :)

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

[quote name=Cycu xD' timestamp='1280930298' post='1252915]

Nie wiedziałem że z tego moba akurat dropi branze z białego złota :P

Sposób bardzo fajny i porosty nawet dla tych co mają słabe eq + da ciebie :)

ubiłem ze 100 albo wiecej i nie dropneła ani jedna ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie no + a Branza z białego złota +9 daje więcej HP niż srebrna i na to trzeba wprowadzić jakiś nowy styl srebrna według ludzi jest najlepsza ale to nie prawda

Opublikowano

ubiłem ze 100 albo wiecej i nie dropneła ani jedna ;)

11l258z.png

Nie no + a Branza z białego złota +9 daje więcej HP niż srebrna i na to trzeba wprowadzić jakiś nowy styl srebrna według ludzi jest najlepsza ale to nie prawda

Osobiście twierdzę, że srebrna to przereklamowane gówno :)

Sposób bardzo fajny i porosty nawet dla tych co mają słabe eq + da ciebie

Dzięki Tobie i wszystkim innym za +:)

Opublikowano

11l258z.png

Osobiście twierdzę, że srebrna to przereklamowane gówno :)

Dzięki Tobie i wszystkim innym za +:)

Nie mówie ze nie dropi ogolnie bo na wiki jest napisane, ze dropi tylko mi poprostu po tych 100 ''Orkach'' nie dropnęła ani jedna tylko 5 zębów;) a +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...